Wat moet je allemaal doen om beroemd te worden?

De maatschappij

Wil jij beroemd worden? Met deze tips gaat het je lukken:

Tip 1:


Bedenk waar je goed in bent. Vaak word je beroemd doordat je ergens heel goed in bent. Ben jij keigoed in sport? Kun je prachtig zingen? Fantastisch acteren? Dan kun je daar beroemd mee worden.

Tip 2:


Oefenen, oefenen, oefenen. Als je beroemd wil worden moet je heel veel oefenen. Neem zangles en probeer zoveel mogelijk op te treden. Ook als je goed wilt leren acteren moet je veel oefenen. Ga op toneelles en/of naar de toneelschool. Ga als sporter op ballet, atletiek of een andere sportclub. Train veel en doe goed je best.

Tip 3:


Zorg dat je ontdekt wordt! Als zanger is het is belangrijk dat mensen van een platenmaatschappij je horen en je goed genoeg vinden om een cd te maken. Door veel op te treden ontmoet je veel mensen, misschien wel iemand die jou kan helpen. Zet een filmpje van jezelf op YuouTube of doe mee aan talentenjachten als Idols en The Voice, daar kun je ook erg beroemd door worden.

Castingbureau

Wil je een filmster worden? Schrijf je in bij een castingbureau. Dit is een bureau waar veel acteurs en actrices staan ingeschreven. Het bureau zoekt de juiste acteur of actrice voor een rol. Vaak kiest een castingbureau enkele mensen die auditie mogen doen. Auditie doen betekent dat je een stukje van de rol moet spelen. Er wordt gekeken wie het beste is en die persoon krijgt de rol.

Sporters zijn ook vaak heel beroemd. Misschien heb je wel talent en word je door een topcoach ontdekt!

Beroemd worden kan ook door de politiek in te gaan of iets te presenteren op televisie of radio. Of door ergens anders heel goed in te worden.

Nog meer toptips om beroemd te worden:
Hoe word je topmodel?

Hoe kom je bij Ajax?

Hoe word je een ster op Broadway?

Hoe huilen acteurs in een film?

Waarom is Justin Bieber zo populair?