Voor ouders

Wat is Willem Wever?

Willem Wever is een programma van de KRO-NCRV voor kinderen van 9 t/m 13 jaar. In Willem Wever kunnen kinderen prangende vragen stellen. Samen met de presentatoren gaan ze op zoek naar het antwoord.

Wat is er te doen op www.willemwever.nl?

Op de website van Willem Wever kan een kind het antwoord op een vraag zoeken, video's bekijken, vragen insturen en meedoen aan de Challenge. Bij de challenge krijg je een stelling voorgeschoteld waarbij je moet aangeven of deze stelling waar of niet waar is. Na het beantwoorden van 10 stellingen, kun je een vriend uitdagen om jouw score te verbeteren. Daarnaast kan een kind zich via het formulier opgeven voor het televisieprogramma. Hierbij moet hij/zij ook het e-mailadres van zijn/haar ouders opgeven, waardoor wij er van uit gaan dat de ouders op de hoogte zijn. De persoonlijke gegevens die in dit formulier (en op de rest van de website) worden ingevuld, worden alleen gebruikt door de redactie van Willem Wever. Wij verstrekken deze gegevens niet aan derden.

Veilige webomgeving

De KRO-NCRV wil de kinderen op de website van Willem Wever een veilige internetomgeving bieden. Alle redactionele inhoud is daarom specifiek afgestemd op kinderen in de leeftijd van 9-13 jaar. Alle content die gepubliceerd wordt op de site wordt gemodereerd door de webredactie.

Persoonlijke gegevens

Zoals eerder benoemd worden de persoonlijke gegevens uitsluitend gebruikt door de redactie van Willem Wever. 

Opmerking of vraag?!

Heeft u een opmerking of compliment over een televisie uitzending van Willem Wever? Of heeft u een vraag over de Willem Wever website? Neem dan contact op met de via willem.wever@kro-ncrv.nl

Let op! Alleen vragen over de uitzending of website worden beantwoord. Vragen voor Willem Wever kunnen gesteld worden via dit formulier