DIY: Fortnite in real life

DIY: Fortnite in real life
DIY: FORTNITE

Buiten een Battle Royale Game spelen!

Gamen is natuurlijk super leuk, maar hoe vet is het om je favoriete game in real life samen met je vrienden te spelen? In de YouTube video hiernaast vertellen Sterre en Dion van TeVeelgGevraagd je hoe je Fortnite in het echte leven kunt spelen. Hieronder lees je wat je nodig hebt en hoe het spel werkt!

Wat heb je nodig? 

- Pallets

- Spuitverf in je favoriete kleuren

- De teamkaartjes vind je hier

- Schroeven

- Accuboor 

- Een vlag

- Tie rips

- Veiligheidshandschoenen en veiligheidsbril

- 2 of 3 teams en een spelleider

benodigdheden

Speluitleg

Ieder team heeft dus 10 kaarten, oftewel levens. Deze houdt de spelleider bij zich. Bij de start van het spel krijgt iedereen 1 leven mee van hun eigen team en proberen ze zoveel mogelijk andere teams af te schieten met hun nerf guns! Als je wordt geraakt door een ander team moet jij je leven inleveren bij de spelleider en diegene geeft jou dan een nieuw leven mee.

Hoe kun je winnen?

Dat kan op twee manieren. Als alle levens van een team op zijn, liggen ze er helaas uit. En het team dat als laatste overblijft, wint! Daarnaast heeft de spelleider een vlag verstopt in het bos. Als iemand deze vindt en hem helemaal terug naar zijn fort heeft gebracht, stopt het spel en winnen zij direct. Let op: je kunt onderweg geraakt worden door de andere groep en dat betekent dat je de vlag moet overdragen. Dit spel is een perfecte buitenactiviteit voor een feestje!

 

Rate this article

  • love 29% love
  • lol 29% lol
  • omg 14% omg
  • pff 29% pff
site-footer-logo