Top 8 meest bekeken Youtube filmpjes

Top 8 meest bekeken Youtube filmpjes
views

8. Taylor Swift – Shake it Off (2,8 miljard views)

Behalve de variërende outfits, gebeurt er weinig bijzonder in de video. Waarom hij zoveel bekeken wordt, is dan ook niet heel duidelijk.  Dat het een populair nummer was, is wel duidelijk! De zangeres zingt over haar liefdesleven en hoe ze het van haar af ‘’schudt’’.

7. Katy Perry – Roar (2,9 miljard views)

De Amerikaanse zangeres Katy Perry heeft inmiddels al een aantal hits op haar naam staan, toch overtreft het nummer ‘’Roar’’ ze allemaal. In de video zie je de popster lopen door een Jungle, ze lijkt wel een soort Jane van Tarzan! Ze vindt de tijger in zichzelf, dat is waar het nummer ook over gaat. 

6. Justin Bieber – Sorry (3.2 miljard views) 

Deze clip is ook niet zomaar een muziekvideo… In de video zie je een aantal meisjes supergoed (en pittig) dansen. Ook heeft de zanger later bevestigd dat het nummer gaat over zijn oude liefde, Selena Gomez. 

5. PSY - Gangnam Style (3,5 miljard views)

Dit nummer is al wat ouder dan de meeste hits hier, het komt namelijk uit 2012. De zanger van de hit komt uit Zuid-Korea en de tekst wordt dan ook in het Koreaans gezongen. Behalve in Korea, werd het nummer ook super populair in Nederland, Zweden, Denemarken, Japan en Nieuw-Zeeland. De clip van Gangnam Style was de eerste internetvideo die de miljard weergave haalde. 

4. Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk (3,7 miljard views)

Grote kans dat je dit nummer wel vaker voorbij hebt horen komen. Ondanks dat het nummer 5 jaar geleden is uitgebracht, wordt hij nog steeds superveel geluisterd!  De Britse producent Mark Ronson bleek een uitstekend duo te vormen met zanger Bruno Mars en inmiddels heeft de YouTube video van het nummer al 3,7 miljard views. 

3. Wiz Khalifa ft. Charlie Puth - See you Again (4,2 miljard views) 

Deze videoclip hoort bij de wereldberoemde actiefilm ‘’Furious 7’’. Het nummer is deel van de soundtrack voor de film en is een eerbetoon aan de overleden acteur Paul Walker. De video heeft Gangnam Style verslagen in 2017. 

2. Ed Sheeran – Shape of You (4,5 miljard views) 

Dit zwijmelnummer werd in 2017 uitgebracht door de Engelse zanger Ed Sheeran.  Shape of You is het meest gestreamde nummer ooit op Spotify. Behalve Nederland heeft het nummer in veel andere landen ook op nummer 1 gestaan. In de video zie je de zanger samen met een vrouw in een soort liefdesverhaal, met een super onverwacht einde! 

1. Luis Fonsi ft. Daddy Yankee - Despacito (6,5 miljard views)

Op nummer 1 staat met 6,5 miljard views de Spaanse hit, ‘’Despacito’’. Het nummer kwam uit in 2017 en heeft maar liefst vijftien weken non stop op nummer 1 gestaan in de Nederlandse top Aan succes ontbreekt het de Spaanse zangers de afgelopen jaren niet. 

Challenges