Top 10 gekste ijssmaken

Top 10 gekste ijssmaken
Bolletjes ijs op hoorntje

Ben jij dol op ijsjes? Lees dan zeker even verder! Durf jij ook deze 10 gekke ijssmaken te eten?

10. Avocado ijs

Je denkt bij avocado misschien niet meteen aan zoete gerechten. Want is een avocado nu een groente of een vrucht? Avocado wordt ook wel een vruchtgroente genoemd. En je kunt er ook zelf heel lekker ijs van maken!

8. Kaas ijs

Je kunt van kaas houden en van ijs. Maar houd je ook van die combinatie? Er bestaat namelijk een recept om zelf ijs te maken met Parmezaanse kaas. Eigenlijk kun je met een ijsmachine allerlei smaken uitproberen. Maar kaas ijs?!

6. Kaviaar ijs

Kaviaar wordt gezien als een luxe lekkernij en is vaak erg duur. Kaviaar bestaat uit visseneitjes. Een Franse man heeft er een ijssmaak van gemaakt. Hoeveel dat kost, dat moeten we nog even uitzoeken…

3. Kreeft ijs

Kreeft en veel boter. Dat zit er in het kreeftenijs dat je kunt proeven bij Ben & Bill’s Chocolate Emporium in Amerika. Het ziet er uit eigenlijk een beetje uit als een aarbeienijsje, maar de smaak zal wel anders zijn!

View this post on Instagram

lobster ice cream😋

A post shared by aren (@aren_irene) on

2. Krokodillenei ijs

In een ijssalon in de Filipijnen gebruiken ze geen kippeneieren, maar krokodilleneieren om ijs mee te maken. Ze mengen het met melk, room en suiker.

1. Octopus ijs

In Japan kun je de gekste ijsjes kopen. In een pretpark in Tokio vind je ijs van zout, kaas, curry en ook van octopus. Durf jij die te proeven? Of ga je liever voor een simpel vanille ijsje? ;-)

Rate this article

  • love 33% love
  • lol 33% lol
  • omg 0% omg
  • pff 33% pff
site-footer-logo