Overslaan en naar de inhoud gaan
KRO-NCRV
Willem Wever homepage
Home
Video's
Onderwerpen
In de klas
Zoeken
NPO-Zapp (external link)
KRO-NCRV (external link)
NPO Zapp
Zoeken
EXTRA: Anoek vertelt wat meer over het opmaken van gerechten in kookboeken
Eten en drinken
Anoek vertelt wat meer over het opmaken van gerechten in kookboeken.
Hoe worden waterijsjes gemaakt?
Waarom popt popcorn?
Hoe wordt limonadesiroop gemaakt?
Waarom moet je boeren als je cola drinkt?
Waarom wordt een appel bruin als je erin bijt?
Kun je ontploffen als je cola drinkt en daarna mentos doorslikt?
Waarom spuit frisdrank?
Hoe kun je tomaten kweken in de winter?
Hoe kun je koken voor duizend mensen?
Waarom eten ze in Aziƫ met stokjes?
Waarom smaakt kraanwater overal anders?
Hoe worden nachochips gemaakt?
Wat betekenen de sterren op de vleesverpakkingen in de supermarkt?
Waarom kunnen sommige mensen wel tegen pittig eten, en andere niet?
Wat is het verschil tussen vegetarisch en vegan?
Kun je alle smaken ijs maken?
waarom wordt een zuurstok een zuurstok genoemd terwijl hij eigenlijk zoet is ?
Hoe weet je welke smaken lekker bij elkaar passen?
Hoe wordt alcoholvrij bier gemaakt?
Wie heeft de taart uitgevonden?
EXTRA: Anoek vertelt wat meer over het opmaken van gerechten in kookboeken
Waarom is melk wit?
Kun je je ontbijt overslaan?
Eet jij wel een gezond ontbijt?
Hoe zijn chips ontdekt?
Wat ontbijten mensen in andere landen?
Hoe worden chips gemaakt?
Hoe is pizza ontstaan?
Waarom blijft erop bier wel schuim liggen maar op frisdrank niet?
Wie heeft koffie ontdekt?
Top 10 gekste ijssmaken
Kan je sushi maken van zeewier uit de Nederlandse zee?
Waarom staat op alle producten een houdbaarheidsdatum terwijl het vaak nog langer goed is?
Wat betekent het als eten koosjer of halal is?
Waarom heb je altijd plaats voor een toetje?
Corona: De lekkerste recepten om te maken!
Top tien smerigste gerechten van de wereld!
Hoe worden sprinkles gemaakt?
Wat betekent veganistisch?
Waarom is een citroen zuur?
Waarom ziet eten er in een kookboek mooier uit dan wanneer je het zelf maakt?
Waarom lust je niet alles?
Waarom eten we popcorn in de bioscoop?
Waarom heet een hamburger, een hamburger?
Hoe wordt hagelslag gemaakt in de fabriek?
Wat is het verschil tussen vla en pudding?
Alles over pizza's, patat en pannenkoeken
Hoe komt een slavink aan zijn naam?
Hoe wordt mayonaise gemaakt?
Wat aten Nederlanders vroeger?
Waarom wordt een ei hard als je het kookt, maar pasta/noedels zacht?
Waarom moet je huilen van uien snijden?
Hoe komt het dat eigeel geel is?