TOP 5 LEUKSTE SURPRISES

Cultuur
Een draak

Het is weer de tijd van het jaar. Misschien vier je Sinterklaas dit jaar met een surprise. Dit kan met je klasgenoten of misschien wel met je familie. Heb je even geen inspiratie meer? Bekijk deze 5 surprises! Veel knutselplezier!

5. De pizza

Ben jij een echte pizzaliefhebber? Of ken je iemand die helemaal dol is op pizza? Met deze te gekke surprise kan je daar iemand goed mee verrassen! Je hebt voor deze surprise niet zoveel nodig. Denk aan karton, bakpapier en wat gekleurde vellen papier voor alle ingrediënten. Wil je weten hoe je dit maakt? KLIK HIER voor de video.

4. Een game controller

Wat dacht je van deze game controller? Een ideaal cadeau voor je verslaafde broer of zus. De basis voor deze surprise is een kartonnen doos. Daarin verstop je het cadeautje. Daarna plak je op de doos een game controller. Doe dit aan allebei de kanten! Gebruik voor de knoppen een paar doppen. KLIK HIER voor de video.

3. Open haard

Het heerlijk avondje is gekomen! Met deze surprise word je woonkamer nog gezelliger. Het cadeau kan je goed verstoppen in de schoorsteen van de open haard. Deze surprise kan je na pakjesavond ook nog gebruiken. Je kan het misschien naast de kerstboom zetten. Zo geniet je heel de maand december van deze surprise. Wil je zien hoe je dit maakt? KLIK HIER voor de video.

2. Een emoji

Misschien kan je deze surprise voor iemand maken die helemaal verslaafd is aan zijn of haar telefoon. Maak deze te gekke emoji! Je kan helemaal zelf bepalen hoe de emoji zich voelt. Misschien geschrokken, verliefd of vrolijk. Je kan de emoji ook een mijter geven. Zo blijf je in het thema van Sinterklaas! KLIK HIER voor de video.

1. Een flamingo

Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste surprise. Op nummer 1 staat deze flamingo surprise. Dit vrolijke beest lijkt net echt en is helemaal geschikt voor iemand die fan is van de kleur roze of van het dier zelf natuurlijk! Voor de vacht kan je crêpepapier gebruiken en voor de nek/kop een isolatiebuis. Wil je dit allemaal rustig stap voor stap zien? KLIK HIER voor de video.