Top 5 duurste en mooiste huizen ter wereld!

Cultuur
villa

Een rijtjeshuis heb je in Nederland voor gemiddeld 200.000,- Dat is al aardig wat geld, maar als je dan bedenkt dat het duurste huis ter wereld 392 miljoen waard is….! Hieronder staan de top 10 mooiste en duurste huizen ter wereld. 

beverlyhills

 Beverly House  (135 miljoen)

Deze villa, te vinden in Beverly Hills beschikt over maar liefst 29 badkamers! Ook kun je een kijkje nemen in de bibliotheek, feesten in de balzaal en een spelletje spelen in de biljartkamer. Het grandioze huis is onder andere bekend van de film ‘’The godfather’’ Met een vraagprijs van 135 miljoen is het een van de duurste huizen in Los Angeles. 

 

Bron foto:  Top Ten Real Estate

themanorlosangeles

The Manor in Los Angeles (160 miljoen)

Dit megagrote huis bevindt zich in los angeles en staat te koop voor 160 miljoen dollar. Het huis is zelfs groter dan het Witte Huis van de Amerikaanse president! Je kunt er onder andere lekker naar de film..

Ook is er een sportschool, een gameruimte, een bowlingbaan en een kapper in het huis te vinden! Je kunt er met ongeveer 28 mensen in wonen want er zijn 14 slaapkamers en 27 badkamers! 

Bron foto: Jim Bartsch

tourdeodeon

Penthouse Tour de Odeon (400 miljoen)

Dit penthouse zal je zo ongeveer 400 miljoen kosten. Dit duurste appartement van ter wereld heeft overal uitzicht over de zee en zelfs een infinity pool! 

hongkong

Hongkong

Het aller duurste huis ter wereld staat in Hongkong. De prijs van dit huis is momenteel 392 miloen! Hiernaast kun je het huis ''bewonderen'' op de foto. Het is zeker niet het mooiste huis van de wereld, maar omdat de woonmarkt zo duur is tikt hij toch bijna de 4 miljoen aan. Brr, gezellig om in te wonen zal het niet zijn.