Wie is Summer de Snoo?

Wie is Summer de Snoo?
Fotoshoot

De 11-jarige Summer is een topmodel. Ze wordt nu al vergeleken met het Friese supermodel Doutzen Kroes. Ze heeft twee modellencontracten binnengesleept in Italië en Amerika. Met haar modellenwerk wil ze de wereld veroveren, maar daarnaast doet ze ook andere dingen.

Eerste fotoshoot

Ze is bekend geworden als fotomodel. Op 6-jarige leeftijd had ze haar eerste fotoshoot. Dit was voor een vriendin van haar moeder. Ze vond het fantastisch en schreef zich met de hulp van haar ouders in bij een modellenbureau in Nederland. Vervolgens ging het hard en werd Summer op 9-jarige leeftijd ontdekt door een modellenbureau in New York. Inmiddels weten steeds grotere merken haar te vinden en heeft ze meer dan 210.000 volgers op Instagram.

Vervelende reacties

Haar ouders krijgen vervelende reacties. Sommige mensen vinden Summer te jong voor het modellenleven. Ze denken dat Summer door haar ouders wordt gedwongen om dit werk te doen. Volgens Summer klopt dit niet. Het is echt haar eigen droom om topmodel te worden.

Eigen serie

Summer heeft sinds kort haar eigen documentaireserie. De serie neemt een uniek kijkje in het leven van Summer. Naast haar modellenwerk speelt ze graag voetbal. Wil je meer weten over Summer? Je kan de serie kijken via Videoland. Je hebt hiervoor een abonnement nodig.

Bekijk de video hiernaast voor een interview met Summer. Het NOS Jeugdjournaal sprak met haar.

Rate this article

  • love 20% love
  • lol 30% lol
  • omg 25% omg
  • pff 25% pff
site-footer-logo